miércoles, 13 de abril de 2011

L'ALTRA CARA DEL CONFLICTE ARABOISRAELIÀ

Aquest matí després de la conferència del senyor Mauricio Campos ens han passat un video a classe de 10 a 11h del matí on parlava sobre el conflicte entre Aràbia i Israel, l'odi que hi ha entre ells, les guerres conflictes entre nens... dic que s'odien perquè els àrabs no volen als israelis i al revés. Alguns d'aquests conflictes són les religions.

Els seus països son corruptes els nens tenen por de tot, fins i tot de pujar al bus. La finalitat d'aquest video és fer veure als nens que han de ser amics, que tots són iguals.
Parlen per telèfon entre ells hi veuen que tenen coses en comú. Es troben i veuen que són persones iguals i que uns als altres poden ser amics i no perquè un sigui d'una cultura i l'altre de una altre no hagin de ser companys. " No tots els israelis maten àrabs "
Al cap de 2 anys veuen que no hi ha pau encara perquè és impossible que n'hi hagi perquè entre els àrabs i israelis no es coneixen.
Al final del documental ens han fet fer una fitxa.

3 comentarios:

  1. Ho esteu fent realment bé, nois. Crec que estaria bé que poss´ssiu un apartat on dieu QUI SOU?
    Les entrades són bones. Espero que apreneu moltíssim i que també ho passeu bé. Potser algun descobrirà que té un periodista a dins, no? Endavant i ànims!

    ResponderEliminar
  2. perdò, però ja hi nés, però com que la confguració del blog la última entrada la posa al principi de pàgina, ens surt just al final de tot el blog

    ResponderEliminar